Nu ska jag bara springa väldigt långt också.

Jag gillar ju som bekant att springa. Och springer gärna långt. Längre än 50km har jag dock aldrig tagit mig vilket gör att jag inte känner mig som en riktig ultralöpare (sådana som springer längre än marathon). Natten till lördag ska jag förhoppningsvis råda bot på det. Då springer jag Lapland Ultra 100km runt en sjö i södra lappland, nattetid.

Nu är det inte bara ett ultra lopp utan SM för 100km går samtidigt, så jag passar på att vara med där också. För att få springa SM måste man springa för en klubb ansluten till Svenska friidrotts förbundet. Jag som alltid brukar springa för Hemslöjden tyckte ju det va lite trist, men man måste faktiskt följa vissa regler. Däremot provade jag att ringa och fråga arrangören om jag fick skriva in att jag sprang för Hemslöjden också, och det tyckte dom jag skulle prova. Så nu ställer jag som första person (mig veterligen) upp i en SM-gren tävlandes för Hemslöjden.

Eftersom Hemslöjden firar 100år i år kommer jag springa en kilometer för varje år av hemslöjd. Kanske (troligen) kommer jag plåga mina med(mot)tävlare med hemslöjdshistoria hela vägen.

Då man springer väldigt långt är det bra med skärmmössa. Mot sol, regn, myggor (finns det en del av i södra Lappland) eller annat. Självklart tog jag och pimpade min.

Då jag springer med ryggsäck kommer tyvärr inte ryggen på mitt linne att synas.

Lite klädsamma tofsar satte jag dock fast på ryggsäcken.

Nu ska jag packa, sedan är det bara tågresan uppåt sen SM-start!

Annons

3 tankar på “Nu ska jag bara springa väldigt långt också.

  1. Vi borde varit fler som sprang för hemslöjden. ´Jag är grymt imponerad!!! Tyvärr alldeles för långt för mig och många med mig!=(

    Lycka till
    Mvh Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s