Spring hemslöjdstant, spring

Eftersom jag inte har någon träningsblogg och om jag hade det bara skulle skriva om allt jag är arg på, så får ni textil och slöjdnördar stå ut med att det blir lite löpning ibland. Det är ju det jag pysslar med när ryggen blivit krokig av allt virkande, stickande, broderande och konsulentande.

Jag springer åtminstone för Hemslöjden. Idag inledde jag tävlingssäsongen och jag tror jag måste lobba för att Svenska friidrottsförbundet godkänner Hemslöjden som klubb. Hade jag sprungit för en klubb hade jag blivit 3:a nu vann jag visserligen motionsklassen, men det fick man inget pris för.

Har sett på träningsbloggar att man ska lägga upp en poseig (vad heter det på svenska) bild, tagen av en själv. Så jag gör det:

Oförskämt pigg var jag efter mina 21 km och ett nytt PB på 1:33:10. Ändå inte nöjd, gick som vanligt ut för hårt och tog första milen under 43min. Och hamnade sedan i limbo mellan 15 – 21 km, ingen att springa med eller mot. Klockan är en dålig motivator jag vill ha en dryg gubbe att springa om och ifrån.

Löpning är annars mycket kompatibelt med slöjd och framför allt folkloreestetiken. Det är inte i alla sammanhang man kommer undan med knickers och knästrumpor, vilket man gör då man springer. Jag tycker det är jävligt käckt och jag fullkomligt älskar mina knästrumpor även om de har ett fult märke. Ett broderat linne har jag naturligtvis också.

Om någon nu undrar så sprang jag Skövdeloppet. Vill man hitta mitt resultat får man leta i deras resultatlista som kan framstå som rätt obegriplig eftersom det var DM och en massa konstiga klasser.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s