Kulturnatt

min,blommaIgår var det kulturnatt. Fast då jag slutat vara nattuggla blev det inte direkt något helnattsparty. Jag tog med mig ett 7.årigt slöjdalibi och gick på de två slöjdeventen som erbjöds. Först va vi en sväng på Svensk slöjd och kollade på Beckmans vernissagen och lite annat. Slöjdalibit tyckte dock det luktade illa (färg) så vi gick efter en ganska kort visit vidare till Slöjdhuset i Sabbatsberg.

Där kunde man pyssla och det uppskattades mer. Särskilt smidet tilltalade alibit. Han  smidde en krok med lite hjälp fast efter helt egen design. Meningen är att den ska hänga i taket (tror jag).

krokenSedan klippte vi metallblommor av gamla kapsyler och ölburkar.

blomfixBlomman jag gjorde hamnade i basilikadjungeln (inledningsbild). Den andra ska tydligen hänga i kroken som ska hänga i taket, fast jag tycker den kan få hänga i en blomma.

loes,blomma

För övrigt är Slöjdhuset i Sabbatsbergsområdet helt underbart. Ligger centralt, är fint med rymliga lokaler som lockat till skapande och det är med sorg Slöjdhuset ska flytta till nästa år. Man får verkligen hoppas på någon annan form av skapandeverkstad då lokalerna är perfekta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s