Jag gillar att va på TV

Förra året sågs jag vid flera tillfällen på televisionen. I år har det varit sämre med det. Så vilken tur att Go´kväll har producerat serien punkslöjd som sänds onsdagar i Go´kväll. Inte för att jag nuförtiden känner mig så attans punk men med i serien fick jag ändå vara. Och det va ju bra eftersom jag gillar att va i TV.

Vill man se programmet får man gå in här. Man får dock hoppa fram 32 och en halv minut om det inte passar att titta på robotar och musli innan.

gokväll

Här sitter jag med en av mina virkade kurbitsar. Bilden tog en av mina kompisar av tv:n. Sen snodde jag den från facebook

En sekvens är från mitt arbetsrum, som då var i tvättstugan. Det måtte varit en fantastisk kameraman. Som fick vår skabbiga tvättstuga att se riktigt gemytlig ut. Nu är det bättre, det skabbiga rummet där alla mina tygkartonger var och sladdarna hängde i taket är nu fix och färdigt. Efter att jag rivit ut väggarna (det va mögel i dem) så putsade och målade jag väggarna och sen skulle det bli gästrum kombinerat med arbetsrum. Min kille ville ha ett lika fint rum så efter en lång kamp om rummet fick eventuella gäster stå tillbaka och nu försöker istället vi samsas.

arbetsrum

Fast det är en del fusk eller hur man ska säga, inspelningen skedde i höstas. Därav att så mycket har hunnit ordnats i arbetsrummet. För nog att jag är snabb, men inte så snabb.

arbetsrum1

Och här får ni som gillar mitt minivirkande en bild på armbandet som var med på Hemslöjden på Liljevalchs i somras.

armband,hemslöjd

Annons

3 tankar på “Jag gillar att va på TV

  1. Hej! Min mamma såg dig på Gokväll igår och bad mig kolla ifall du är i behov av dessa pyttesmå virknålar. Du nämnde att de bara gick att hitta på loppisar. Mamma har några hemma och skickar dem gärna till dig 🙂 Mejla mig om du nappar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s