Hemmafix

helarummetNär vi flyttade till hus fick vi mycket större framförallt sovrum. Det hade varit ett masterbedroom på mäklarspråk om inte för vasstapeten, de bruna garderoberna och heltäckningsmattan som både sett och luktat bättre.

Mattan åkte ut och under fanns ett rödbrunt trägolv! Garderoberna har blivit äppelgröna och vasstapeten är överspacklad. Alltså ett masterbedroom!

garderober

 I ett masterbedroom är det tvunget med en jättesäng som vi då köpte i julas. Fast då räckte ju inte överkastet till. Och det har tagit tills nu med att jag skarvat på en massa fler rutor.tranorRiktigt samma tyger hittade jag inte (bara några eftersom jag har så svårt att slänga). Fast andra tyger funkade också bra att peta in som det ovan med svalor. Mönster som syster Karin ritat och som vi tryckt för X antal år sedan, på den tiden vi drev ett klädmärke ihop.

Videkissarna nedan tryckte vi i samma veva.

videkisse

Gardinstången som fanns var guldfärgad, och nog för att jag gillar guld men jag tycker ändå den gör sig bättre rödorange. Fast typiskt att sjuåringen sa att den var fin men hade varit finare i, just det, guld.

gardinstång

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s