Varför stora pattar när man springer?

Varför skulle man vilja ha större bröst när man tränar? Jag jag vet inte, men efter att ha letat med ljus och lykta efter en träningstopp utan vaddering börjar man ju undra. Eller vad sägs om det här:

Testet är från Runner´s world Juli numret, förövrigt en tidning för människor som springer oavsett kön (gilla)

Varför, VARFÖR? Själv vill jag att det ska fort när jag springer och stora pattar har mig veterligen aldrig hjälpt någon att springa fortare?Den stora frågan blir ju hur jävla sexig nån är när de tränar eller tävlar hårt med kramp i vaderna, snoret rinnandes och spottslem på axeln men just det huvudsaken att brösten ser stora ut, eller är det helt enkelt så att tjejer inte ska ta i?

Har tillslut hittat en utan vaddering (Casall) vilket är ett måste då jag ska springa en mara i början av Juli, då det riskerar att bli riktigt varmt. Så gärna så lite tyg som möjligt som ändå klämmer åt brösten så de blir så små som möjligt. Och jag lovar att vara den enda med broderad löpardress, att ha de svettigaste fötterna, den största snorloskan och de minsta brösten.

(En parantes är, att det för bara 1 år sedan var betydligt lättare att hitta sport bh:ar (eller bikinis för den delen) utan vaddering så vad är det som hänt.)

Annons

6 tankar på “Varför stora pattar när man springer?

  1. Det är ju faktiskt ganska sjukt. Och jag kan, i egenskap av ganska busty lady, intyga att du nog har helt rätt i ditt antagande – att det är behändigare med små tuttar när man springer.
    Ett tips slutligen; jag har haft träningsbehåar från Stay in place tidigare, den modellen som ser ut som en slät top med brottarrygg, minns inte vad den heter, men den var iaf inte vadderad.

    • Det finns en del utan vaddering här i landet också (som nål och tråd sa verkar Stay in Place bra) men jag blir så attans provocerad när det i vissa löpbutiker bara erbjuds vadderade grejer. Däremot verkar billigt ”skit” vara mindre vadderat än annat men om man springer lååååångt är man rädd för skavsår och det får man tyvärr ofta av de billigare, duger dock bra (för mig iaf) till sträckor under 15 km.

  2. Jag antar att att Maran sprangs med riktigt bjässiga(uppstoppade) bomber. Det skulle jag gjort, jag strävar alltid efter att se maximalt villig och het ut när jag tränar.

  3. Stay in place är bra, den har jag! Gärna en stl mindre så sitter den ännu hårdare. 🙂 Jag hade en tanke bara, jag vet inte om jag har sett vadderade toppar, men är de inte för att bröstvårtorna inte ska synas igenom? Det kan jag tänka är lite skönt, för att sålla bort ytterligare blickar…

  4. Jag kan tipsa om att Champion gör en mkt bekväm helt ovadderad och dessutom sömlös sport-BH som bla säljs på Löplabbet och Stadium. Inte fasligt dyr och finns i några olika färger. Att den är sömlös gör den mycket lämplig för långturer när man absolut inte vill ha skav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s